Velkommen til krabbefangst, drageflyvning, golf, ridning, wellness, sort sol safari, badning og ligge-i-liggestol-med-en-bog

Rømø Klithuse

er helårs-, og

lavenergihuse.

Brug Rømø

hele året.

Rømø er den perfekte ramme om en skøn familieferie - hele året. Og uanset hvilket eventyr du kaster dig ud, så sørger den gode vestenvind for røde kinder og sund appetit.

Smukke, naturlige Rømø

Oplev en sjælden naturlomme midt i Vadehavet -  skabt af vejr, vind og hav gennem århundreder. Her mellem marsk og diger, høj og lavvande , malurt og dunhammere findes nogen helt fantastiske naturoplevelser. Det synes de også hos UNESCO, som har dem på deres liste over verdens naturarv.

Man keder sig aldrig på Rømø

Du kan vælge at opleve Rømøs skønne natur fra heste- eller cykelsaddel, på gå- eller løbeben, fra skate- eller surfboards.  Men uanset hvad du vælger, så har du udsigt til noget helt, helt særligt.

Kilometervis af lange og brede sandstande. Det er Rømøs helt særlige signatur. Det betyder masser af hæsblæsende eventyr for både landkrabber og vandhunde. Oplev den årlige dragefestival eller blæs afsted i lave trehjulede blokarts.

Kontakt EDC

EDC Erlands

Sebastian Palmund

Ejendomsmægler

Du kan også udfylde formularen, så ringer jeg dig op.

Ring nu på 21 46 12 25

Velkommen til Rømø

Oversigt Sønderby Huk

Forside

Hustyper og priser