Bolig A 90 m2

1-plans lavenergihus/helårshus

Bolig B 125 m2

2-plans lavenergihus/helårshus

Bolig C 140 m2

2-plans lavenergihus/helårshus

Beskrivelse af boligen

Bolig A 90 m2

Bolig A er et 1-plans hus på 90 m2. Huset er et lavenergi/helårshus opført i træ på meget smuk naturgrund.

Pris kr. 1.795.000,- afhængig af tilvalgt indretning og udstyr.

Download dokumenter

Materialebeskrivelse - se her

Fotos fra nybygget Bolig A

Modelfoto

Vidste du:

Med Danfoss-app'en kan varmen i huset fjernstyres. Skru op på 20 grader inden I kører hjemmefra, så ankommer I til et lunt hus.

Bolig B 125 m2

Bolig A er et 2-plans hus på 125 m2. Huset er et lavenergi/helårshus opført i træ på meget smuk naturgrund.

Pris kr. 2.095.000,- afhængig af tilvalgt indretning og udstyr.

Download dokumenter

Materialebeskrivelse - se her

Fotos fra nyopført Bolig B hus

Modelfoto

Vidste du:

Fordi huset er et helårshus uden bopælspligt er der ingen begrænsning i forhold til udlejning.

Bolig C 140 m2

Bolig A er et 1-plans hus på 140 m2. Huset er et lavenergi/helårshus opført i træ på meget smuk naturgrund.

Pris kr. 2.295.000,- afhængig af tilvalgt indretning og udstyr.

Download dokumenter

Materialebeskrivelse - se her

Modelfoto

Vidste du:

Fællesudgifter til grundejerforeningen er meget lave. Årligt omkring 1.500 kr. der går til belysning og renhold.

Beskrivelse af boligen

Huset udefra

De sorte træhuse vil få et stramt og flot arkitektonisk præg. De vil blive opført i materialer af høj kvalitet. Der er lagt stor vægt på funktionalitet og med et minimum af vedligehold. Facadebeklædning i typer SuperWood Aart - sortmalet fra fabrik, tagene er beklædt tagpap, tagrender og nedløb i sort zink. Husene opføres som helårshuse og lever derfor op til nyeste energimæssige krav. Opvarmning af hus og varmt vand sker ved hjælp af Danfoss Luft til vand varmepumpe. Huset er udstyret med Danfoss varmegenvindingsanlæg. Vinduer og døre er Rationel 3 lags thermo i træ/alu.

Indretning af boligen

Type A opføres i 1 plan. Type B og C opføres i 2 plan. På 1. sal finder du et stort opholdsrum med akustikoft der er ført til kip. Her kan familien samles om de hyggelige indendørs aktiviteter. Der er en lille læsekrog, plads til stor sofa i forbindelse med TV, udgang til terrasse i 1. sals plan. De to værelser har en rigtig god størrelse, med rigeligt plads til to senge, skabe m.v. Som i stueetagen er der hvidmalede gipsvægge med glasfilt, samt lamelparketgulv i hvidolieret ask. Over de to værelser findes der gode opbevaringsrum. Badeværelset indeholder bruseniche, væghængt toilet, samt skabselement med integreret vask og Hans Grohe blandingsbatteri. Der er LED spot i loft og spejl med integreret lys. Udsugning kører over det centrale ventilationssanlæg. Anlægget er fugtstyret, således at det automatisk øger ventilationen, når der bades i rummet. Type B og C lægger op til at to familier eller to vennepar kan holde ferie sammen.

Køkkenet

Køkken Alrummet er husets primære samlingssted. Køkkenet består af grebsfrie HTH skabselementer og Siemens hvidevarer. I alrummet er der væghængt brændeovn fra Morsø, samt udgang til terrassen via to terrassedøre. Den lækre brændeovn sørger giver en hyggelig stemning i de mørke vinteraftner. Der er selvfølgelig ført el og datakabel frem, så der er mulighed for TV m.v.

Lyse rummelige værelser

Hvidmalede vægge og lofter, lyse trægulve og et godt lysindfald fra vinduespartierne, sikrer en rar belysning i værelserne. Varmegenvindingsanlægget sørger for frisk luft i værelser, så den gode nattesøvn sikres. I hvert værelse er der plads til 2 senge, skabe og natborde

(i 90 m2 Køjeseng i mindste værelse). Det giver optimal udnyttelse og maksimerer udlejningsøkonomien.

Energi

Danfoss Varmepumpe, Varmegenvindingsanlæg/ventilation, 300 mm isolering i loft og væg, samt 3 lags termoruder er med til at give et energirigtigt hus, der kan bruges hele året både. Den energirigtige opvarmning fra Danfoss Varmepumpen sikrer billig gulvvarme. Sammenlignet med mange andre huse, hvor opvarmning sker via el-paneler, vil der opleves en langt bedre komfort og økonomi i dette hus. Varmepumpe, gulvvarme, eventuelle radiatorer og ventilationsanlægget styres fra

samme kontrolpanel. Styring af det samlede Danfoss anlæg kan ske fra smartphone. Der giver fleksible muligheder i forbindelse med styring af huset energi.(i 90 m2 Køjeseng i mindste værelse). Det giver optimal udnyttelse og maksimerer udlejningsøkonomien.

Internet

Husene er forsynet med fibernet som standard. Det sikrer optimal internetforbindelse og stor valgfrihed på TV kanalerne.

Lejeindtægt

Husene kan efter ejers valg benyttes til både helårs samt feriehusudlejning. Dancenter og Feriepartner har budgetteret at husene vil kunne indbringe mellem 83.000 og 135.000 pr. år til ejer, alt efter størrelse og indretning. Læs mere her.

Fællesudgifter

Fællesudgifterne holdes på et minimum og er anslået til at beløbe ca. kr. 1.500,- pr. år. Beløbet dækker udgifter til vedligeholdelse af fællesarealer/vej og belysning. Der etableres legeplads, fælles renovationscentral og interne stier på området.

Materialebeskrivelse

Hvidmalede vægge og lofter, lyse trægulve og et godt lysindfald fra

vinduespartierne, sikrer en rar belysning i værelserne.

 

Badeværelserne indeholder bruseniche, væghængt toilet, samt skabselement med integreret vask. Der er LED spot i loft og spejl med integreret lys.

 

Udsugning kører over det centrale ventilationssanlæg. Anlægget er fugtstyret, således at det automatisk øger ventilationen, når der bades i rummet.

 

Køkkenet består af grebsfrie HTH skabselementer og Siemens hvidevarer. I alrummet er der væghængt brændeovn fra Morsø.

Kontakt EDC

EDC Erlands

Sebastian Palmund

Ejendomsmægler

Du kan også udfylde formularen, så ringer jeg dig op.

Ring nu på 21 46 12 25

Velkommen til Rømø

Oversigt Sønderby Huk

Forside

Hustyper og priser